Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

AQ 540 540 2023. godište

Opšte informacije

Stanje:
Polovno vozilo
Marka:
AQ 540
Tip:
Čamac
Model:
540
Godište:
2023.
Fiksna cena
DA
Zamena:
NE
Broj oglasa:
24894492

Dodatne informacije

Snaga (kW/KS)
74/101
Materijal trupa
Fiberglass
Broj motora
1 motor
Dužina (m)
540
Širina (m)
240
Visina (m)
1
Broj radnih sati
340
Registrovan do
07.2025.
Poreklo plovila
Domaća registracija
Oštećenje
Nije oštećen
Reklama

Opis

Prodajem aq 540. 2023. Godiste.

Kupljen od prvog vlasnika.

Honda 100 ks VTEC 2016godiste motora, sa 340 radnih sati
Prikolica sa rolerima 2024.

Pred leto napravljen kompletan servis i zamenjena bravica ( 450e).



Sve je na mom imenu i registrovano do jula 2025.



Detaljan opis: Zadnjih 10 godina vozim gumenjake. I skoro sam prodao svoj gumenjak RIB, i trazio nesto bolje i jace. . posto nista nisam nasao, a leto nisam hteo docekati bez camca a camac vozim celo leto na dunavu i vucem ga na more( bez camca ne idem) kupio sam po preporuci ovaj camac- nije bio ni u oglasima, nego preko zajednickog prijatelja, dosao sam do camca.



Istorija camca. : Dejan od koga sam kupio camac, kupio je camac 2017 godine, 2022 ga je u grckoj razbio o stene, tacnije- otkacio se sa veza preko noci i more ga je navuklo na stene i razbucalo. Onda je dobio od osiguranja neki deo kao odstetu i malo doplatio da mu se napravi nov. Tako da je camac u papirima 2017. Ali je napravljen 2023 NOV. . Dejan je bio uporan i "dosadan" i isao stalno da proverava kako se radi camac. . da to sve bude kako treba. . posto je video propuste na starom. Jedino sto je 2017to na camcu je prohrom ograda i rollbar i jastuci koji su u odlicnom stanju. Na hondi je od ostecenja bilo: kriv propeler i menjac. . . ona osovina. Sve je zamenjeno i stavljeno novo. Sad ovo prolece je napravljen servis komplet. . i zamenjena bravica- nesto je kontakt zezao. . i to je placeno 450e.



Dakle camac je nov2023.

Motor 2016 godiste 340 radna sata



Prikolica kupljena 30.12. 2023. Znaci nova sa rolerima. .



Na prikolicu sam stavio odmah druge gume( teretne) i ojacao rudu. . produzio je prema nazad i stavio jos jedan L profil. . tako da je sad mnogo kruca i jaca. Cekrk je podignut- da bi se lagano mogao izvuci camac.

Pre neki dan stavljen obrtomer i digitalni sat za temperaturu. . jos nisu prikopcani. . Deking je stavljen na korisna mesta, na izlazu na krmi, na pramcu kod skiperskog sedista.



Nisam trgovac i preprodavac.



Camac sam merio. . bez ikakve opreme sa praznim rezervoarom bez jastuka bez akumulatora . . camac prikolica i motor su teski 900kg okruglo.



Prikolica 210kg

Motor 163kg

Camac sa rolbarom i rezerviarom 527kg



Camac ima hidrauliku koja je placena oko 800e, Dva akumulatora.

Jedan star 2. godine 60Ah Exide

Drugi star 3meseca 75Ah Ciak

Dovoljan je jedan ali ovako nemate bojazni . . mozete puniti bilo sta, i trositi struju do mile volje. Za oba akumulatora imam i one plasticne boxeve.



Antialgin je stavljen sad pre par dana, prvo prajmer pa antialgin Hempel. Takodje ima rollbar i iz njega ide tenda. plus imam napravljen kao mini sator na pramcu tako da mozete ceo dan da spavate a da vam ne smeta sunce. . Ima i ambijentalno svetlo. . . sidro ima i zakljucavanje . . sidro je 6kg. . i namestio sam ga da bude napolju. . prakticnije je a i lepse vizuelno.



Camac dok je bio kod Dejana i kod mene stoji ispod nadstresnice. . nije stajao na vodi. Ako sam sta propustio pitajte.



Cena . .20000e. U cenu uracunato: camac, motor, prikolica, sidro, konopci, dva prsluka i jedan deciji, dve bove, veslo, caklja, pomocno sklopivo macak sidro.
Moze i bez prikolice onda je cena 1500e manja.



Imacu strpljenja i volje sve da objasnim sta kome nije jasno, da pokazem, a ako treba i da odemo na Dunav da isprobamo svaki detalj na vodi, naravno sa vasim majtorom serviserom. . Sa ovim camcem sam ove godine bio na moru 30 dana, tako da vam mogu iz prve ruke dati savete za voznju i ponasanje na otvorenom moru. . Svaki camac ima svoje mogucnosti i svoje granice, i uz pametno rukovanje svaki camac moze biti kao puska u rukama Mandusica Vuka.

Ovaj camac je dobar i sigurno se osecate u njemu do nekih 10cvorova vetra, maximum 12. . sve preko toga nije za neku udobnu voznju. . pricam o moru. . mada preko 12 cvorova retko ko i ide da uziva na vodi. Naravno da moze podneti jaci vetar ali pricam o uzivanju na vodi sa prodicom i malom decom. Naravno zavisi puno i do vozaca, ugao pod kojim idete na talas, pravac vetra, trimovanje, brzina kojom se krecete, koliko ste natovareni, . . .

Sve u svemu jedan dobar camac. Ne mogu da kazem odlican. . cak i na dosta skupljeim camcima sam video puno propusta, i sta se moze korigovati, dopraviti. . za neki jako dobar camac u ovoj kategoriji morate izdvojiti bar duplo novca. . tako da neko moje subjektivno misljenje je da je sasvim dobar.
Korito koliko sam gledao je uzeto i kopirano sa Italijanskog SAVER-a. . tako da dobro se ponasa na nemirnom moru.

Razlog prodaje: Kupujem veci RIB camac nekako mi je gumenjak prirastao srcu. . Uzeo bih mozda i plasticni veci ali tipa jeaneau cap camarat ili beneteau. . ali prvenstveno trazim rib gumenjak od 570cm do 650cm

Ponuda keš kredita

bank logo

6.507,57 RSD mesečna rata

0% naknade za puštanje kredita

Uskoro više banaka

Iznos kredita

 

Period otplate

 

*Kalkulator je informativnog karaktera i kreiran je u promotivne svrhe.


AQ 540 540 2023. godište | 20.000 €
Izračunaj ratu keš kredita
Pozovi prodavca
Mobilni 1: 0648059256